Kur pirkti bordo doga?
+4
Bondas
NAJA
Nasra
dogiukas
8 posters
Puslapis 8 iš 8
Puslapis 8 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kur pirkti bordo doga?
Mums tai kalės po gimdymo visada viduriuodavo, to išvengti (ar sumažinti) galima neduodant suėsti visų placentų (ypač esant gausiai vadai). Man kažkas sakė, kad bordosai nesugeba (dėl perkandimo) "išlukštenti" savo atvestų šuniukų-tai dabar, Giedriau, patvirtinkit ar paneikit tą mitą.
Iš nuotraukos supratau, kad šuniukai gimė truputi pridusę, ar ilgai tesėsi gimdymas? Ar naudojot oxytociną?
Kažko visi forume tokie dirglūs pasidarė, negi rudeninė depresija veikia .
Iš nuotraukos supratau, kad šuniukai gimė truputi pridusę, ar ilgai tesėsi gimdymas? Ar naudojot oxytociną?
Kažko visi forume tokie dirglūs pasidarė, negi rudeninė depresija veikia .
Nasra- Pranešimų skaičius : 124
Mariuxai..> arba rudeninė depredsija, o gal kokia mėnulio fazė negera O dėl placentų tai tikra tiesa, bet visgi nevienas nemenkos patirties šunininkas šeriantis savo kales mėsa pasakoja, kad jų kalės neviduriuoja.
Ir kaip tik vakar dar viena veisėja pasakojo , kad jos kalė kol buvo šeriama sausiaku suėdusi vieną placentą viduriavo, bet pervesta prie RAW suėdė 4 placentas (penktos nespėjo atimti ) neviduriavo.
O kaip įmanoma nuotraukoje įžiūrėti, kad šuniukai pridusę?
Ir kaip tik vakar dar viena veisėja pasakojo , kad jos kalė kol buvo šeriama sausiaku suėdusi vieną placentą viduriavo, bet pervesta prie RAW suėdė 4 placentas (penktos nespėjo atimti ) neviduriavo.
Žalios dėmės ant pakloto .NAJA rašo:Mariuxai..> arba rudeninė depredsija, o gal kokia mėnulio fazė negera O dėl placentų tai tikra tiesa, bet visgi nevienas nemenkos patirties šunininkas šeriantis savo kales mėsa pasakoja, kad jų kalės neviduriuoja.
Na pasiklausiau aš tai buvo man papasakota , jog žali vandenys susiję su pernešiojimu, pernešioti šuniukai gali būti pridusę, bet nebūtinai.
Bet kai nutorauka nelabai kokybiška tai neaišku kokia ten spalva.
Bet kai nutorauka nelabai kokybiška tai neaišku kokia ten spalva.
http://taksuforumas.puslapiai.lt/viewtopic.php?t=588 -o čia mano Safyros puslapis, jei kam įdomu .
Kokia Barselona stambi mergina išaugo, aš juk jos suaugusios nuotraukų taip ir nebuvau mačiusi. Ar ruošiatės dalyvauti Kalėdinėje parodoje Vilniuje? Aš būsiu su Safyra pirmą dieną, bet tikrai atlėksim iki bordosų pasidairyti. Nasros į uždaras patalpas netempsiu-palauksim pavasario, tada grynam ore ir sudalyvausim.
Kokia Barselona stambi mergina išaugo, aš juk jos suaugusios nuotraukų taip ir nebuvau mačiusi. Ar ruošiatės dalyvauti Kalėdinėje parodoje Vilniuje? Aš būsiu su Safyra pirmą dieną, bet tikrai atlėksim iki bordosų pasidairyti. Nasros į uždaras patalpas netempsiu-palauksim pavasario, tada grynam ore ir sudalyvausim.
Visas gimdymas buvo manau labai greitas
kamstis isejo.
po 15 min 1 - issiluksteno pati
po apie 20 min 2 - issiluksteno pati, bet... isitikinau, kad nesugeba ir eksperimentus baigem. Suniukas liko anapus...
kiti keturi gime kas 20-30 min - lukstenau pats
veliau stop kokiai 1 val. apciuopus jautesi, kad dar yra, kale beveik nesistangavo ir leidau oksitocina
is gavau dar 2 suniukus, pirmas is ju atbuline eiga isejo
pagimdzius gavo kalcio gliukonato
Zali vandenys - placentoje yra hematomu (nutrukusios kraujagysles, bambagysles ir kiti audinaiai), hematomoje hemoglobinas (raudonasis kraujo pigmentas) suyra ir virsta bilirubinu (žalios spalvos tulžies pigmentu), dažniausiai toks gumulas žalsvos spalvos vis tik būna visose placentose, tiek pridususiu, tiek nepridususiu suniuku.
Pridusę šuniukai dažniau buna anemiški, baltais liežuviais, padeliais, na o maniesiems viskas pakankamai rausva.
kamstis isejo.
po 15 min 1 - issiluksteno pati
po apie 20 min 2 - issiluksteno pati, bet... isitikinau, kad nesugeba ir eksperimentus baigem. Suniukas liko anapus...
kiti keturi gime kas 20-30 min - lukstenau pats
veliau stop kokiai 1 val. apciuopus jautesi, kad dar yra, kale beveik nesistangavo ir leidau oksitocina
is gavau dar 2 suniukus, pirmas is ju atbuline eiga isejo
pagimdzius gavo kalcio gliukonato
Zali vandenys - placentoje yra hematomu (nutrukusios kraujagysles, bambagysles ir kiti audinaiai), hematomoje hemoglobinas (raudonasis kraujo pigmentas) suyra ir virsta bilirubinu (žalios spalvos tulžies pigmentu), dažniausiai toks gumulas žalsvos spalvos vis tik būna visose placentose, tiek pridususiu, tiek nepridususiu suniuku.
Pridusę šuniukai dažniau buna anemiški, baltais liežuviais, padeliais, na o maniesiems viskas pakankamai rausva.
Ex Giedrius- Pranešimų skaičius : 22
Nasra rašo:http://taksuforumas.puslapiai.lt/viewtopic.php?t=588 -o čia mano Safyros puslapis, jei kam įdomu .
Nu faina Safyra, bet ma ji kaip maža taip maža tarp dviejų karvučių
Barselona labai fotogeniška nes labai gražiai stambi nuotraukose išeina, o realybėje smulkesnė ji
Parodose dalyvausim tai labai lauksim jūsų su Safyra prie ringo, nu gaila, kad Nasros dar ilgai teks laukt , smagu būtų supažindinti su merga , nes kiek susitinkam parodose tai vis su broliais, o kadangi Barsė dar ir labai sexuali tai pažaisti taip ir netenka, tik reikia spėt sužiūrėt, kad koks bernas neužlaužtų
Čia matyt Bondas labiausiai ir pasižymėjo su noru užlaužti na jis nuo pat mažumės yra supratęs savo vyrišką prigimtį ir vis susitikęs bet kokio ūgio ir svorio panelę (arba vaikiną ) pabando savo sexualinius sugebėjimus
Bondas- Pranešimų skaičius : 94
Patikėk ir Brunas perdaug nesikuklina Barsę pamatęs (šeimos bruožas ) Ir šiaip Barselona matyt skaniai labai kvepia, nes visi berniukai į ją taip reaguoja lyg į amžinai rujojančią
Tai pasirodo vis tokie bordosai isdyke..
Nes galvojau, kad cia tik man "gedos" Kupas pridaro bilekur sutikes kokia kalyte.. Tai zaidimai baigiasi tuo paciu..
Nes galvojau, kad cia tik man "gedos" Kupas pridaro bilekur sutikes kokia kalyte.. Tai zaidimai baigiasi tuo paciu..
Kuperis- Pranešimų skaičius : 54
Normaliai augam
didziausias siandien 2,1 kg
mažiausias - 1.8 kg
lapnojam kol kas mama, nes kai bandžiau duot papildomai, tai is kales tiesiog istekedavo perteklius. O ir paciam buvo nu diena naktis, kas trys valandos.
O kalei duodam papildus tokius "Entery pet" , juros dumblius maitinancioms kalems ir beaphar puppy milk.
Kale pati susirango i guoli kai reikia maitinti (kazkoks laikrodis pas ja viduj) - ir ziuri, kad suniukus jau paleistum jai.
Vienas yra atsiskyrelis, vienas - ka jam bedarytum, pastoviai urzgia,
kale viena stambi, irgi su didziuoju patinu panasiai sveria
Kale gaudavo jautienos atraizas, ir pritrukau viena diena - tai daviau sirdi, kepeni, inksta ir plauti, tai suniukai is kart pajuto, kad kzk pasikeite - suviduriavo. Truputi buvau issigandes.
didziausias siandien 2,1 kg
mažiausias - 1.8 kg
lapnojam kol kas mama, nes kai bandžiau duot papildomai, tai is kales tiesiog istekedavo perteklius. O ir paciam buvo nu diena naktis, kas trys valandos.
O kalei duodam papildus tokius "Entery pet" , juros dumblius maitinancioms kalems ir beaphar puppy milk.
Kale pati susirango i guoli kai reikia maitinti (kazkoks laikrodis pas ja viduj) - ir ziuri, kad suniukus jau paleistum jai.
Vienas yra atsiskyrelis, vienas - ka jam bedarytum, pastoviai urzgia,
kale viena stambi, irgi su didziuoju patinu panasiai sveria
Kale gaudavo jautienos atraizas, ir pritrukau viena diena - tai daviau sirdi, kepeni, inksta ir plauti, tai suniukai is kart pajuto, kad kzk pasikeite - suviduriavo. Truputi buvau issigandes.
Nu smagu, kad viskas tvarkoje ir augat gan sparčiai O dėl to atsiskyrėlio urzgiančio tai kol kas juokinga - neįsivazduoju tokio mažo urzgiančio Kaži kas iš jo išaugs
O kalė šeriama sausu ar mėsa?
O kalė šeriama sausu ar mėsa?
Rytas - mesa
Diena - varske ir kiausinis
Vakaras - mesa
kol pati maitins - tol sauso negaus, veliau - greiciausiai taip
Diena - varske ir kiausinis
Vakaras - mesa
kol pati maitins - tol sauso negaus, veliau - greiciausiai taip
Būtų labai gerai pridėti prie šio raciono kaulingos mėsos (pvz.:vištų nugarėlių, vištų kalakutų galvų) - išvengsite viduriavimo .
Ei, o nuotraukos kur?
Sveiki
Giedriau, gal švenčių proga mažiukus parodysit? Jau gerokai ūgtelėję juk.
Kaip sekasi augti?
Gal jau kurie ir namus numatomus turi?
Giedriau, gal švenčių proga mažiukus parodysit? Jau gerokai ūgtelėję juk.
Kaip sekasi augti?
Gal jau kurie ir namus numatomus turi?
Sveiki
Giedriau, gavome Jūsų siųstas mažiukų nuotraukas, jau kokie gražūs, net sunku apsakyti ...
Dar prie to pačio (nes nežinau ir kur paklausti), kodėl bordosų internetiniame puslapyje liko tik Giedriaus šunys ... ?
Giedriau, gavome Jūsų siųstas mažiukų nuotraukas, jau kokie gražūs, net sunku apsakyti ...
Dar prie to pačio (nes nežinau ir kur paklausti), kodėl bordosų internetiniame puslapyje liko tik Giedriaus šunys ... ?
Bondas- Pranešimų skaičius : 94
Aha kleckai tikrai nerealiai faini, taip ir norisi visų iškarto
O dėl bordų psl tai man išvis vos ne pusmetį rodė, kad tokio puslapio išvis nėra
O dėl bordų psl tai man išvis vos ne pusmetį rodė, kad tokio puslapio išvis nėra
Puslapis 8 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Puslapis 8 iš 8